Öppet brev till kentsekten

Öppet brev till alla i kentsekten som har kommenterat i den här tråden:

Kära sektmedlemmar.
Tack för att ni har bekräftat alla våra fördomar om er.

Eftersom vi på Hurra är så enormt storsinta, och som bevis på vår tacksamhet, ger vi er nu tillgång till hela Hurrabloggen. Alla inlägg. Och med det ger vi er också ett råd i all välmening: se er omkring på Bloggen.

Använd lite av den där toleransen som ni pratar om. Ni vet den som ni tycker vi borde ha inför era idoler och deras förehavanden. Eftersom ni är så enormt öppet sinnade så kanske det kommer att gå upp för er, nu när ni faktiskt har tillgång till resten av vårt material.
Kanske, kanske inte.
Begrunda särskilt de olika så kallade bylines som vi fantastiska skribenter på Hurra har använt sedan starten. Det är de där seriösa bilderna som vi har använt för att signera de oftast oerhört allvarstyngda inläggen. Tycker ni det är lite svårt att hitta så finns de i högerspalt, under länkar.
Och betänk, vi har till och med en katt som bloggar.

För tänk om det skulle vara så att allt som står att läsa på den fantastiska Hurrabloggen inte är skrivet ur ett helt ironibefriat perspektiv.
Tänk om det är så att Micke faktiskt vet att The Kents varit nominerade till Rockbjörn. Han kanske till och med vet att de vann en.
Och tänk om det faktiskt är så att Kött är väl medveten om att Joakim Hillson inte är samma person som Jocke Berg.

Ja, tänk.



/Katten

Kommentarer
Postat av: Liselott

Ja jösses, ironi är inget man ska leka med. Flickor med tiara och kajal som jag kan ju bli förvirrade.

Postat av: Greve Mawha

Hade någon väntat sig något annat av K-sekten?
Både Livets Ord och Hans Scheike framstår ju som rena rama Bolibompa jämfört med "Gänget med hålet i huvudet"....

2006-03-05 @ 04:48:39
Postat av: Elfrida

För det första lilla Micke, eller lilla Katten, vilken röra, så vill inte vi att ni ska tycka som vi. Det enda vi vill är att ni ska sluta klanka ner på oss som lyssnar på Kent. Ur erat perspektiv verkar vi vara en enda stor folkgrupp. En folkgrupp som skär sig i armarna och gråter stora saltiga tårar. Klär sig i svart och vitt, prickigt och randigt. Det är vad VI är för er, eller hur? Dumma små poppare med tiaror. Jag tycker att hela grejen är så patetisk. Man kan likaväl skära sig i armen till Britney Spears eller Metallica. Och för egen del så har ingenting vasst nuddat min handled och jag vet tusentals och återigen tusentals människor som ni klankar ner på gällande detta. Okej, det finns säkerligen någon som har fått för sig att man måste skära sig i armarna till Kents musik, möjligtvis 100 personer utav alla Kents sekter, eller vad du nu vill kalla dem. Men ugör de alla oss? Nej, just precis. Och för egen del så bär jag ingen tiara och jag använder ingen kajal. Jag umgås med människor varje dag som inte avgudar Kent. Jag känner EN person i min omgivning som faktiskt tycker om dem. De andra nästintill avskyr dem. Så kom inte och snacka en massa skit om hur vi Kent fans beter oss och om hur vi ser ut. Snacka inte om att vi vill att ni ska vara som oss, hur fan skulle världen då se ut? Men det är klart att man blir irriterad och jävligt förbannad när en medelåldersman vräker ur sig någonting så pass omoget. Och då menar jag verkligen omoget. Och om det hade varit så att du/ni inte hade brytt er, så hade ni inte skrivit ett helt löjligt brev till oss i "Kent sekten", på något vis måste ju du eller ni tagit åt er. Så allting är bara en enda löjlig röra. Ville bara påpeka det.

2006-03-08 @ 10:03:03
Postat av: Micke

Vilket skulle bevisas.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback