Nervös igen

Det är kanske lika bra att de inte visar matchen på Canal+ med tanke på vad som hände förra gången. Men ikväll har jag inte så stort hopp, eftersom IFK tvingas ändra till 3-5-2. Visserligen säger ryktet att Alex ska punkta Afonso, men jag vet inte om det räcker. Backlinjen får en snittålder på 20 år. Skapligt. Skönt att Den Attraktive, 39 år, står bakom. Bänken snittar på 18,8 år och 5 minuters allsvenskt spel. Inga skador idag tack.
Orkar inte förklara för er som inte förstår, men det handlar om fotboll, Jonathan.

Pank och DJ-Jocke ska bila ner till Mordor imorrn. Vet inte riktigt vad de ska göra, men jag tror att det var nåt med musik. Oavsett vilket, innebär det att jag får lähkenääten för mig själv ett par dar. Jäklar vad jag ska göra - ingenting. Fast det kanske blir ett par öl imorrn. Nån som vill komma hit och ta ett par kalla?
Och på onsdag pratades det om att jag skulle laga mat, kanske med viss hjälp av Kött. (David) Eller om det var tvärtom?
Men det bästa är väl att jag får lyssna på min tuggummipop istället för ångestmusiken som de lyssnar på.

/ Micke

Kommentarer
Postat av: Kött

Ett jävla tjat om sport. Dag ut och dag in. Här på ST:s redaktion är det i och för sig rätt tyst just nu, eftersom hela sportavdelningen kollar på när Timrå får stryk. Men snart är de väl tillbaka, och då blir det inget lugn.
På onsdag ska vi laga mat, Micke. Och det är inget att diskutera.

2005-09-26 @ 18:59:03
Postat av: Kött

Jag kan ju passa på att slänga in en förklaring.
"Det som hände förra gången" en IFK-match visades på Canal+ var att Micke utövade lite improviserat våld mot en dörrkarm, när IFK torskade.
Karmen fick skador för livet. Huruvida det hela får ett rättsligt efterspel är oklart. Karmen säger att "Micke är fin innerst inne".

2005-09-26 @ 19:26:47
Postat av: Kött

För övrigt vann Timrå.

2005-09-26 @ 23:37:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback