Era tips - fullständigt värdelösa

Kan ju inte påstå att era tips var speciellt bra. Snarare fullständigt värdelösa.
Det är ganska uppenbart att vi inte har några blivande trädgårdsmästarinnor eller trädgårdsmästare bland er läsare. No gröna fingrar what so ever.

Därför ser vi oss nu nödsakade att kasta ut Granen. Trots att det är nästan elva månader kvar till jul.
Jag är jävligt besviken.


En sista bild, från minnesceremonin./Jocke

Status

Blogg på/av: på./Jocke

Hurra – ett pressmeddelande

Pressmeddelande:

Hurrabloggen är avstängd.
Tillfälligt avbrott.
Blogg på/av: av.
– Vi har väl annat för oss än att underhålla er värdelösa människor, säger Katten.

Eventuell abstinens hänvisas till
den här tråden där rabiata kent and the knuttersfans ihärdigt särskriver och försöker få fler än fem ord att bilda en regelrätt mening.

Välkommen åter./Hurra, i samråd med Ozzy


Varning - politik!

Eller snarare en riktigt jävla arg fan...

I morse jobbade jag första dagen på mitt nya jobb.
Tänkte att det var viktigt att komma i tid å sådär, så jag klev upp strax innan jag gick och la mig, duschade och borstade tänderna och så...

Går hemifrån kvart i åtta för att hinna med åtta-tåget. Kommer till stationen. Väntar på tåget.

Kommer sen inte på det där jävla fanskapet till tåg, för att alla som är vana vid att ta bil till jobbet, numera väljer att åka tåg!!!
Väntar på nästa tåg. Välter Astrid 93 och hennes rullator för att plocka den sista sittplatsen. Skrattar rått. (Astrid lyssnade nämligen på Kent i sin iPod. Hon försöker nog ta livet av sig)

Åker på tåget. Som blir stående en jävla kvart, för att det är störningar i trafiken!!! På grund av att alla som är vana vid att ta bil till jobbet numera väljer att åka tåg!!!

Kommer till sist en kvart för sent till jobbet (ty nämligen var tunnelbanan också försenad. På grund av att alla som är vana vid att ta bil till jobbet numera väljer att åka tåg!!!

Nu frågar jag mig:
Vad var det med en ringled som var så himla korkat? Är det inte minst lika korkat att lägga fyra (4) MILJARDER av skattebetalarnas pengar på vad som i efterhand kallas för ett försök?!?

Vid kritik kontrar ansvariga politiker med att det faktiskt finns stockholmare som är positivt inställda till biltullarna. Närmare efterforskning visar att samtliga av dessa bor INNANFÖR tullarna.

No shit.

Härmed utlyser Hurra ännu en tävling:
Den som på kortast tid lyckas spränga flest antal tullar vinner Göran Persson. I original.

Ps. Det här är vad som juridiskt kallas för uppvigling. Därför hävdar jag nu att jag är sarkastisk. Så att jag har ryggen fri.

PANGPANG GÖRAN!!!/ Jonte

En till!

Just när jag sitter och funderar över om Joakim Hillson börjar känna sig ensam (eller njae...?) nere i Helvetets Elfte Krets, ni vet den som är reserverad för Nödrimmare, slår det mig!

För några år sedan gick det ju en riktig dänga på radio och tv, som får vår käre Hillson att likna en veritabel nationalskald!

Jag talar naturligtvis om Des´Re (?), som även hon hjälpt till att sprida audioaids med hiten "Life":

I´m afraid of the dark
especially when I´m in a
park
and there´s no-one else around
ooh, I get the shivers

I dont wanna see a
ghost
that´s the sight that I fear
most
rather have a piece of TOAST
watch the evening news

Fattar ni vad jag menar?? Around och shivers är ju inte ens nära att rimma!

Och vi vet ju alla vad jag egentligen tänker på......

Hurra utlyser härmed en tävling, där den som lyckas lista ut vad jag tänker på... eh... den som lyckas komma på den artist som gjort sig skyldig till flest nödrim, vinner en uppblåsbar docka som ser ut som......

Joakim Hillson!!!/ Jonte

Hurra ångrar sig (men ber givetvis inte om ursäkt, blendmammor)

Jag har ångrat mig. Kristinehamn är fantastiskt.
Exakt hur kan ni
se här.

Klicka runt lite. Känn er som hemma./Jocke

Välj Hurra

                                 25696-166


Roland, Roland, Roland

Okej. Roland Andersson är inte så medietränad. Lång historia kort:
Svenska fotbollslandslaget åker till Saudiarabien. Där finns, förutom en.. hur ska jag uttrycka det... inte så socialdemokratisk regim, en lite annorlunda kvinnosyn än vi svenskar är vana vid. Kvinnor är förbjudna att göra rätt mycket. Bland annat att gå på fotbollsmatcher. Assisterande förbundskaptenen Roland Andersson säger:
-Det kan inte vi komma hit och ändra på. Det är bara att acceptera.
Okej. Han är där som fotbollstränare, inte politiker.
Svensk media skiter i regim, förtryck och andra olämpligheter. Däremot är det för jävla viktigt att kvinnor får gå på fotbollsmatcher. Annars borde matchen ställas in, dundrar både Aftonbladet och Expressen.
Till slut ändras beslutet, och kvinnor tillåts att gå på matchen. Vilket i praktiken inte spelar nån roll, eftersom deras män förbjuder dem ändå. I Saudiarabien bestämmer männen över sina fruar.

Under ett par dar går det där i media. När matchen är spelad, laget åkt vidare till Jordanien, och stormen om Rolands kanske inte helt genomtänkta uttalande gått över, kommer Roland fram till att han inte vill prata med svensk press. De har framställt honom som en aningslös idiot, tycker han.

Bra tänkt. Detta uttalande innebär att hela skiten kommer upp igen. Hade han hållit truten, och bara sagt att han inte ville prata om det mer, hade allt varit i stort sett frid och fröjd. Men icke. Han ska dra upp skiten igen, och dessutom mena på att han med "lösryckta citat har framställts som en aningslös idiot".

Hör intervjun
här.

Mer om saken (förutom artiklarna)
Robert Lauls blogg
Olof Lundhs blogg
Patrick Ekwalls blogg/ Micke

Fiskstank och Håkan Hellström

Göteborgs taxiförare har förutom fiskstanken en gemensam nämnare. De gillar inte Håkan Hellström. Hat är kanske lite hårt, men de ogillar karln så mycket att de som på kommando vräker ur sig spyan så fort Hellström spelas på deras radiorixstereo.

I dag stötte jag på ännu en taximan som inte förstod ”hur folk kan rösta fram den där”.
Just den här hade dessutom analyserat dagens musikklimat mer ingående.
”I dag ska man ju vara kastratsångare. Som den där Blunt. De borde levt på romartiden i stället. Själv vill gärna ha kvar mina kulor”.

Äntligen på väg från Götlaborg./Jocke


Mittinattenblogg

Det skulle ha blivit en högst ordinär mittinattenblogg. Om det inte vore för låtsasbraten och hans polare. Det började med fotboll (som jag kan kolla på helt ostört nu när resten av kollektivet har åkt bort) OCH ÖL. SEN KOM KÖTT. (oj, caps lock). Sen gack vi vidare till Festen, hos det lite finskare kollektivet. Tårta.
Mmm... tårta... Öl, vattenpipa, öl, sprit, Skeppsbron "fan, vilken bra blogg ni har", öl, "fan vad Kentfansen är rabiata", öl, dans, taxi. Öl. Sen fick Hjon och Hjon för sig att hoppa ifrån balkongen ner i den tokstora snödrivan. Där blev det efterfest. Inte i snödrivan, alltså, utan hos Hjon och Hjon.
Och så var det två andra pajsare där, som vägrade ta av sig sina jackor trots att efterfesten inte var i snödrivan. Sen drack jag en öl till.
Sen gick jag hem.
Imorrn ska jag sova. Sen ska jag kolla på fotboll. Sen ska jag sova./ Micke

En ganska enkel tävling

Vad ser vi på bilden?
1: En snödriva
2: Den vita firmabilen
3: En läskigt stor åkersork

25696-165/ Micke

Väckt av fisken

Vaknade av att fiskstanken sprängde genom sovrumsfönstret. Klockan var kvart över sex på lördagsmorgonen. Trots att ingen i den här staden jobbar andra tider än vardagar sju till fyra skränade grannens klockradio. Ulf Dageby.
Det gäller att vara i tid för bästa firren i Feskekörka.

Gick motvilligt ut för att fixa frukost. Ica bara 25 meter bort men resan var obehaglig.
Kände mig illa till mods.
Kryssade mellan fulla pensios och lyckades med nöd och näppe ta mig fram till påläggshyllan. Hungrig och förväntansfull. Men nej, bara kaviar och annan fisk stod till buds för brödbiten.

Hittade till slut en övergiven och datumutgången skinkförpackning. Antagligen gömd av en skamsen affärsinnehavare.
Betalade i kassan men hade svårt att höra vad butiksbiträdet ville ha betalt. Fullt upptagen med de goa gubbarna i butiken var det enda som lät ”hadegöttnurå”.
Gång på gång. Som ett mantra.

Nu ska jag bara försöka ta mig igenom kvällen. Lägenheten stinker fisk.
I morgon lämnar jag Göteborg./Jocke

Isdansen måste bli hetare

Sport ligger mig varmt om hjärtat och de senaste dagarna har jag ägnat en hel del tid åt konståkning. Säkert över 50 minuter.

Nu har jag kommit på att det allra bästa vore om de åkte nakna i stället. Speciellt de kvinnliga åkarna borde objektifieras mer för att öka intresset för sporten. Redan nu har de ganska lite kläder på sig, men det finns mer att göra.
Vill man ta det ett steg längre ser jag samlagsåkning som ett tänkbart alternativ./Jocke

Det luktar fisk

Som efterfrågat kommer här fem jävligt bra saker med Göteborg:

1. Torsk.
2. Sej.
3. Laxöring.
4. Aborrfilé.
5. Kent kommer inte härifrån.
6. Makrill.
7. Böckling.
8. De flesta som bor här luktar fisk./Ozzy

Alla talar om vädret, men ingen gör nåt åt det

Sen i onsdags kväll har det snöat tamejfan oavbrutet. Om jag dessutom säger att det är minusgrader kan ni som är bekanta med fysikens och logikens underbara lagar räkna ut vad det betyder. För er andra, berättar jag det.
Tokmycket snö.
Tur att jag inte har så mycket att göra. Jag kan alltså stanna inne i den varma lägenheten hela dan. Det har jag gjort hittills, och det kommer jag att fortsätta med. Med reservationer för fantastiska erbjudanden, förstås.

Synd bara att
Kenneth-debatten verkar ebba ut. I går kunde man ha chipspåsen i en hand, ölen i en hand, och klicka på "uppdatera" med en hand. Det var fantastisk underhållning.
Med inte helt oblandad sorg konstaterar jag att det nog inte blir så idag. Få se om vi kan hitta på nåt annat...
Håll ögonen öppna. Hurrabloggen kommer att fortsätta överraska./ Micke