Vi fortsätter blogga mitt i natten, men vi håller på att dö

Inte riktigt så illa förstås, men jag var bara sugen på att parafrasera Nationalteatern. Vi har nu hämtat oss från rödvinet igår, och mår mycket bättre än vi förtjänar. ( Vi = jag och Kött) Nu har vi varit nere och handlat galet mycket mat. Så mycket har det aldrig funnits i den här lähkenääten. Förutom möjligen när Kakan bodde här, men det vet vi inte.
Maten försvinner förstås ikväll. Det är inte meningen att man ska ha ett reservförråd. Man ska åka ner och handla varje gång man ska laga mat.

Eftersom det är fredag, kommer vi nog att inta en viss mängd alkohol. Det i sin tur kommer troligen att innebära att jag bloggar mitt i natten igen. Oavsett om den galne värmlänningen gillar det eller inte.
Tjillevipp!

/ Micke


Nyköpingsmål

Och Calle "Mutti" har gjort sitt första mål i Elitserien. Kul!

/ Micke

Dålig poker, bra fest

Dåligt pokerspel innebar defintivt inte nån plats vid finalbordet. Långt därifrån. Har inte den blekaste om vem som vann till slut. Det dåliga spelet innebar nämligen middag hos Frida med Lina som främsta matlagare. Det hela slutade med sju tomma vinpavor, massage och slagsmål. En lyckad kväll med andra ord. Imorrn kommer kanske Pank hem till Hurra-kollektivet, och då smäller det igen. Har han tur så hinner han hem till middagen, och sen vet ingen hur det slutar.

/ Micke

Förfest, fest och efterfest

Hurra-kollektivet och dess husdjur (Kött) bröt sig in på efterfest hos Det lite sämre kollektivet. Det blev, mot alla odds, en riktigt trevlig efterfest. Trots att det bara var jag och Husdjuret som drack öl. Listor är bra. Den största smolken i glädjebägaren var väl att en del från Det lite sämre kollektivet tjurade ur och bad oss gå hela tiden. Det gjorde vi inte förrän nu. Den lite mindre smolken i bägaren var att Husdjuret inte kunde försöka bevisa för Grann-Åsa att han inte var ond, eftersom Grann-Åsa inte var ute över huvud taget.
Visserligen hade det nog gått åt skogen ändå.

Sammanfattning av kvällen: Grogg i badkar - Hur bra som helst.
Förfest med delar av Det lite sämre kollektivet - Sådär.
Utgång till Liquid Bar - Så mycket folk så man inte ens kunde dricka öl ifred. (Sådär.)
Efterfest hos Det lite sämre kollektivet - Mycket bättre än väntat (trots att en tjurig del (samma del som kom på förfesten) bad oss gå hem en gång i kvarten).
Dubbla parenteser - Världsklass.

/ Micke

Hårt liv.

En stor grogg och ett varmt bad. Så hårt livet kan vara ibland.

/ Micke

Ställ in!

Allt är inställt idag. Eller framflyttat, kanske. Åtminstone de aktiviteter som från början skulle äga rum i Hurra-kollektivet. Frågan är om vi ska ta ett par kalla eller jobba med hemtentan?
Ett par kalla blir det nog. Som vanligt är dörren öppen, om nån vill göra oss sällskap.

Och så har jag anmält mig till Student-Poker-VM (SM? Icke ). Vore gött att bluffa bort  låtsasbraten. Undrar om det är några stjärnor med? Kanske bäst att jag tränar lite först, innan jag ställer in.

För övrigt: de tre senaste låtarna på Itunes-shufflaren: James Blunt- Goodbye my lover, Johnny Cash - Hurt, John Cale - Hallelujah. Snart kommer väl Bright Eyes också. Kanske bäst att jag styr om det manuellt.

/ Micke

Splittrat

Hurra är som ni förstått lite splittrade i nuläget. Fysiskt allså. Sammanhållningen i gruppen är ju orubblig, något som bland annat sena Canalpluskvällar har borgat för.

Men. I kväll ger sig Jonte och jag oss av till Mosebacke för att kolla in Sveriges Lou Reed – Love Olzon. Det lär bli fantastiskt, precis så där svart som vi livsnjutare vill ha det. Majken får nöja sig med att fodra Kött och administrera den allt populärare Hurra-bloggen.

Folket i djurparken, de där elitisterna som säger sig ska bli chefer, måste tydligen bättra sin kompetens först. Deras senaste bloggutspel bör väl antagligen tolkas som att de ångrar sin hybris eller att splittringen i gruppen är mer än fysisk. Förmodligen bidrog också gårdagens chokladpuddinghamstring. Lill-Bert har ju klart deklarerat att han är emot sånt.
 
/Jocke

Märkligt

Det lite sämre kollektivet är ju ändå bra dåliga. Nu har de fått för sig att skaffa sommarkatt – på hösten. Stackars djur. De har ju redan en säl dessutom.

/Jocke

USB-bilen

Till alla det berör, vilket bör vara runt 65% av MKV:s studenter, så har jag information om ert fortskaffningsmedel. Den är nyservad, spinner som en Gnorf och är numera utrustad med både kortläsare och USB-ingång.

Ja, ni läste rätt. Efter att jag amatörmekat på nya stift, luftfilter, rotor och fördelarlock – allt medan Jonte skötte de kvinnliga göremålen som att städa ur och dammsuga bilen - superstylades MKV-bilen med en ny ljudanläggning. Och sicken maskin. Blinkar, mullrar och styrs av Jonte med den medföljande fjärrkan. Den följer med andra ord helt det erotikröda och högteknologiska kollektivets elektronikpolicy.

Nu gäller bara att se till att inte Majken smugglar in några Winnerbäckplattor i 360:n. Han har blivit så gubbgrinigt lojal mot Lill-Lundell sen Casablanca var i farten förra veckan.

 /Jocke

Smicker. Inte mutor.

Ryktet säger att Det lite sämre kollektivet tror att min bil ska ta dem till Indal på torsdag. Så besvikna de kommer att bli. Jag har sagt det förr, och jag säger det igen. Mutor funkar ganska dåligt på mig. Särskilt när de består av bruna bönor. Om det hade varit öl däremot...

Tipset är smicker. Som fan. Men om det nu kommer en smickerattack från Det lite sämre kollektivet, kommer jag inte att gå på det.

Jocke tycker att vi ska skaffa en katt. Han hade siktat in sig på en sällsynt ful katt som heter Gnorf. Nu verkar den tydligen såld, så det blir nog inget med det. Vet inte om jag ska tipsa honom om att Maria Brännhult (just det, BrännHULT) vill bli av med ett kattskrälle.

Nu har Frida kollat klart på Fight Club, så jag får bestämma helt själv vad jag ska hitta på. Det blir förmodligen Champions League samtidigt som jag spelar Xbox. Och Winnerbäck på stereon. Nu när jag själv får bestämma.

/ Micke


Bönor? Nej tack.

Det lite sämre kollektivet försöker muta mig genom att bjuda på mat. Men efter två år borde de känna mig bättre än att tro att bönor skulle göra dem den tjänsten. Bönor kommer väl på 47: e plats på listan, skulle jag tro. Strax efter spenatsoppa, men före strömming. Definitivt före strömming.
De har lyckats lura Vesslan till sin sida också. Föga förvånande, visserligen. Men en sån materialist som Vesslan borde ju definitivt tycka att det erotikröda högteknologiska Hurra-kollektivet har mer att ge henne än det... Det lite sämre kollektivet.
Men det är hennes förlust. Vi har ju alla andra.

/ Micke

Rykten och överraskningar

Okej, artikeln är inlämnad. I god tid, åtta minuter före deadline. Och när jag ändå var här på skolan passade jag på att skriva ut lite annat jox. Det kan bli en överraskning när de kommer hem från Mordor. Inredningsmanin i Hurra-kollektivet fortsätter alltså. 

Ryktet stämde tydligen. Det lite sämre kollektivet har också startat en blogg. En amatör-blogg, vad det verkar. Sen igår eftermiddag har de inte lyckats berätta mer än att de, just det, har startat en blogg. Det verkar inte som att de ens försöker. De har förmodligen gett upp redan från början. Ett tafatt försök att imitera Hurra-kollektivet, alltså. Dessutom försöker de låna pengar av oss. Och bilar. Kommer aldrig på fråga.

Ytterligare överraskningar kan komma på bloggen. I så fall kommer det att handla om just bloggen. Håll ögonen öppna.

/ Micke


Härligt!

Dörrkarmen behövde inte ta några smällar idag. Men om danskens stolpskott med 15 sekunder kvar hade gått i mål, hade det inte räckt med en dörrkarm.

/ Micke


Nervös igen

Det är kanske lika bra att de inte visar matchen på Canal+ med tanke på vad som hände förra gången. Men ikväll har jag inte så stort hopp, eftersom IFK tvingas ändra till 3-5-2. Visserligen säger ryktet att Alex ska punkta Afonso, men jag vet inte om det räcker. Backlinjen får en snittålder på 20 år. Skapligt. Skönt att Den Attraktive, 39 år, står bakom. Bänken snittar på 18,8 år och 5 minuters allsvenskt spel. Inga skador idag tack.
Orkar inte förklara för er som inte förstår, men det handlar om fotboll, Jonathan.

Pank och DJ-Jocke ska bila ner till Mordor imorrn. Vet inte riktigt vad de ska göra, men jag tror att det var nåt med musik. Oavsett vilket, innebär det att jag får lähkenääten för mig själv ett par dar. Jäklar vad jag ska göra - ingenting. Fast det kanske blir ett par öl imorrn. Nån som vill komma hit och ta ett par kalla?
Och på onsdag pratades det om att jag skulle laga mat, kanske med viss hjälp av Kött. (David) Eller om det var tvärtom?
Men det bästa är väl att jag får lyssna på min tuggummipop istället för ångestmusiken som de lyssnar på.

/ Micke

märkliga arbetstider

Man blir ganska pigg av cola ändå.

/Jocke