Tony, Lemmy och Rudolfs flickvän

Tre minnesvärda stunder helgen vecka 23.

1. Tony Iommi sitter med sin uppochnervändakors-SG och lirar när jag kliver in i logen, tittar upp, ställer ifrån sig gitarren och berättar vänligt brittiskt bland annat om de klassiska albumen som skapades under a certain amount of drugs.
Jag: "What do you actually remember of those recordings??
Iommi: "Damn good drugs!"
Stor humor.

2. Lemmys stirrande blick och "hur fan tror du att det kändes? Testa att vakna upp med en död kropp bredvid dig." Som då och då och då övergick i gubbtorr brittisk humor.
Klassiskt.

3. Intervjuar hennablonda Scorpions-akrobaten Rudolf Schenker, 58, med hans tjugonåntingflickvän sittandes max en decimeter från honom i soffan.
Hela samtalet.
Hon är dock mest intresserad av att läsa en medhavd bok. Och efter att Motörhead har spelat i tio minuter på scenen bredvid logen säger Rudolf till sin högstövlade flickvän:
"Det där är alltså Lemmy".
Yoko Ono-regeln någon?

Nästan på listan: Udo Dirkschneider hänger backstage, strax någon meter från områdets bajamajor, och blir glatt fotograferad tillsammans med alla förbipasserande fans.
Ständigt med bajslådorna i bakgrunden.


/Jocke

Kommentarer
Postat av: Marcus

Jävla glidare.

Postat av: Sofia

Personligen så är det mest förundrande med årets Sweden Rock att jag kan överleva fyra dygn bland 30 000 hårdrockare utan att ta minsta lilla skada, men när jag kommer hem och äter en nektarin går halva framtanden av. Det är ironi om något.

2007-06-11 @ 20:35:20
URL: http://sofiamjuk.blogspot.com
Postat av: Jensa

Du har avverkat mer på några veckor än vad vissa någonsin kommer att få göra. I rockstjärneväg alltså!
Och du var tvungen att posa med Nikki, riktigt gnida salt i såren...din jävel!

2007-06-13 @ 22:06:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback